Take 5 for The Dealer

Real food Media Project, een initiatief van Anna Lappé van het Small Planet Institue,

heeft 12 nieuwe korte films in haar online bibliotheek geplaatst als onderdeel van haar jaarlijkse filmwedstrijd. Real Food Media houdt zich bezig met creatieve communicatie campagnes om het verhaal van duurzaam eten en duurzaam produceren te delen. De films zijn direct 12 redenen om eventjes een vife-minute break te pakken.

De films variëren qua inhoud van een kritische sketch richting de suiker industrie (The Dealer) tot een vredelievende community die zich verzameld tijdens het oogsten van een appel boomgaard (Operation Apple). De steeds maar groter wordende filmbibliotheek laat de beste korte films over voeding, productie en duurzaamheid zien.

De films zijn niet alleen mooi om te zien, ze geven ook een intieme kijk in het leven van mensen die participeren in de ‘stustainable food movement’. Elke film inspireert en blijft bij je. Real Food Media heeft nu de grootste verzameling met korte films over de sustainable movement. Vrij voor het publiek om ervan te genieten. Check vooral ‘The Dealer’.

 

Bron: foodtank.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>